Om Geir

Om Geir




Alvoret bak det vakre
Jeg var invitert til å holde et foredrag om kunsten min på Rælingskvelden 2016.

Kunsten min er nært knyttet til et ønske om å kunne fokusere på de gode tingene i livet, og jeg valgte å presentere bakgrunnen for dette som et sliideshow. På slutten av slideshowet viser jeg også mange av bildene mine.

Her får dere sjansen til å høre en versjon hvor jeg har lest inn det jeg sa sammen med bildene. Jeg snakker om min arv og grunnen til at jeg gjerne vil vise vakre bilder. Om dere føler for det, så må dere gjerne dele presentasjonen. Dette er et tema som jeg synes det er veldig viktig å kunne snakke åpent om! Ikke sant?




Under Rælingskvelden 2016 i Marikollen Kultursal var jeg invitert til å holde foredrag om kunsten min. Overraskelsen var derfor stor da ordfører Øivin Sand etterpå annonserte at jeg ble tildelt Rælingen kommunes kulturpris 2016!




I resepsjonen hos Mebye Skandinavia AS henger det to installasjoner fra serien "Luft & Is".

 

Brosjyren "...i de små ting"
Last ned brosjyren "...i de små ting"
som viser noen av fotografiseriene Geir Hareide Andersen har satt sammen.


Som sønn av en kunstner har Geir Hareide Andersen (f. 1960) alltid vært bevisst komposisjoner og farger rundt seg. I voksen alder gikk han på kurs hos den kjente maleren Leo Schikora, og siden har han deltatt på en rekke utstillinger. Det startet med tegning og etter hvert oljemaling som hovedteknikkene, men den senere tiden har det dreid seg om foto.



Om Geir
”Våkn opp! Se alt det vakre rundt deg!” Geir Hareide Andersen mener det er mer enn nok fokus på det vonde, dramatiske og stygge i hverdagen. Det er viktig å stimulere til å kunne se det vakre og spennende i de små ting, gjerne i overført betydning.


 

Tilbake Send link som e-post