Utstillinger

"Is som varmer" i Scene 5

Sees vi på lørdag?

Velkommen til en hyggelig start på lørdagskvelden kommende helg! Da innvier jeg en utstilling på Scene 5 - kaféen på Lillestrøm kultursenter, med bilder fra utstillingen "Is som varmer ".Bildene blir hengende til jul, men det ville være ekstra hyggelig å møte dere lørdag 17. oktober kl 17.00. Og Scene 5 serverer ypperlig mat, så jeg kommer i hvert fall til å ta lørdagsmiddagen der da! Og del gjerne videre, det er fortsatt noen som ikke fikk sett utstillingen i Sandbekkstua!

Scene 5 finner dere her: https://www.facebook.com/LillestromKulturkafe


- Jeg har oppnådd det jeg vil dersom noen, etter å ha sett mine bilder, leter etter det vakre i noe de ellers bare ville gått rett forbi. Vi bombarderes av katastrofer, krig og triste historier, og runder av kveldsunderholdningen med såkalte virkelighets-serier hvor de som er flinkest til å lure andre, vinner flotte premier. Jeg vil vise at det går an å se etter det vakre i hverdagen, bokstavelig talt, og i overført betydning.

- Jeg kjenner meg igjen hos steinhoggere som sier at skulpturen gjemmer seg i steinen. I et stykke is plukket fra naturen gjemmer det seg fantastiske former. Ekstra spennende blir det at formene forandrer seg når isen smelter, og akkurat som med mennesker, så speiler is omgivelsene. Legg isen inntil en varm farge, og isen varmer deg! For meg er det å lete etter det vakre i hverdagen en bevisst prosess med et tydelig mål: Det er vitenskapelig bevist at man blir i bedre humør av å smile, og man smiler når man ser noe vakkert!

Noen av bildene er trykket på metall, mens resten vises i installasjoner i samspill med lys og treverk.

Les Romerikes Blad sin forhåndsomtale av utstillingen i Rælingen kunstforening her.Tilbake
Send link som e-post
Utskriftsvennlig side