Utstillinger

Vellykket utstillingsåpning 14. mars 2015

Endelig kom det en ny separatutstilling. Lørdag 14. mars 2015 kl 12:00 åpnet utstillingen i Rælingen kunstforening, og den var åpen lørdager og søndager til og med 29. mars 2015.

Se invitasjon til utstillingen her!

Følg med på arrangementet på Facebook!

- Jeg har oppnådd det jeg vil dersom noen, etter å ha sett mine bilder, leter etter det vakre i noe de ellers bare ville gått rett forbi. Vi bombarderes av katastrofer, krig og triste historier, og runder av kveldsunderholdningen med såkalte virkelighets-serier hvor de som er flinkest til å lure andre, vinner flotte premier. Jeg vil vise at det går an å se etter det vakre i hverdagen, bokstavelig talt, og i overført betydning.

- Jeg kjenner meg igjen hos steinhoggere som sier at skulpturen gjemmer seg i steinen. I et stykke is plukket fra naturen gjemmer det seg fantastiske former. Ekstra spennende blir det at formene forandrer seg når isen smelter, og akkurat som med mennesker, så speiler is omgivelsene. Legg isen inntil en varm farge, og isen varmer deg! For meg er det å lete etter det vakre i hverdagen en bevisst prosess med et tydelig mål: Det er vitenskapelig bevist at man blir i bedre humør av å smile, og man smiler når man ser noe vakkert!

Noen av bildene er trykket på metall, mens resten vises i installasjoner i samspill med lys og treverk.

Her finner du bilder fra åpningen og bildene som hang på veggene. Men husk at bildene er annerledes på stål og i installasjoner med innebygget lys, dette blir bare en indikasjon: Galleri på Smugmug

Les Romerikes Blad sin forhåndsomtale her.
Tilbake
Send link som e-post
Utskriftsvennlig side