Utstillinger

Utstillinger

Geir Hareide Andersen har deltatt på en rekke juryerte utstillinger og andre kollektivutstillinger i tillegg til separatutstillingene. Han er også innkjøpt av offentlige og private foretak.

Klikk her for en komplett oversikt over utstillinger.Kauffeldtgården 28. april - 12. juni


Geir Hareide Andersen viser bilder av luftbobler i is hos Gjøvik kunstforening i Kauffeldtgården:

- Jeg vil lage kunst som stimulerer, ikke provoserer. Til denne utstillingen har jeg funnet fantasiskapninger, former og farger i isblokker plukket i naturen i nærområdet.


Kappløp

Geir Hareide Andersen viser bilder av luftbobler i is hos Gol Kunstforening i Galleri Gol:

- Jeg vil lage kunst som stimulerer, ikke provoserer. Til denne utstillingen har jeg funnet fantasiskapninger, former og farger i isblokker plukket i naturen i nærområdet.

Vellykket åpningen 1. april 2016.


Sees vi på lørdag?

Velkommen til en hyggelig start på lørdagskvelden kommende helg! Da innvier jeg en utstilling på Scene 5 - kaféen på Lillestrøm kultursenter, med bilder fra utstillingen "Is som varmer ".


Bildene blir hengende til jul, men det ville være ekstra hyggelig å møte dere lørdag 17. oktober kl 17.00. Og Scene 5 serverer ypperlig mat, så jeg kommer i hvert fall til å ta lørdagsmiddagen der da! Og del gjerne videre, det er fortsatt noen som ikke fikk sett utstillingen i Sandbekkstua!

Scene 5 finner dere her: https://www.facebook.com/LillestromKulturkafe


 

Endelig kom det en ny separatutstilling. Lørdag 14. mars 2015 kl 12:00 åpnet utstillingen i Rælingen kunstforening, og den var åpen lørdager og søndager til og med 29. mars 2015.

Se invitasjon til utstillingen her!

Følg med på arrangementet på Facebook!

- Jeg vil lage kunst som stimulerer, ikke provose rer. Til denne utstillingen har jeg funnet fantasiskapninger, former og farger i isblokker plukket i naturen i nærområdet.

 

Noen av bildene er trykket på metall, mens resten vises i installasjoner i samspill med lys og treverk.

Her finner du bilder fra åpningen og bildene som hang på veggene. Men husk at bildene er annerledes på stål og i installasjoner med innebygget lys, dette blir bare en indikasjon: Galleri på Smugmug
Rælingen kunstforening:

Sandbekkstua 6. - 28. september 2008 

Det var fin åpning torsdag 29. november kl 18:00 med musikk av David Harrison.

Fotografiens Hus ligger i Rådhusgt 20 og er huset for alle de store norske fotografforbundene. Utstillinger velges ut av en fagjury som legger vekt på fotografiske kvaliteter og originalitet.

Link til Fotografiens Hus.Juryert utstilling på Preus fotomuseum
I anledning Fotografiets Dag 2008 var Geir Hareide Andersen en av 50 utvalgte av 160 som prøvde seg på den juryerte utstillingen som var en del av programmet. Arrangementet var svært godt besøkt med mye godt program og mange dyktige utstillere.

 

Rælingen kommune arrangerte tradisjonen tro igjen sommerutstilling i Sandbekkstua. Geir Hareide Andersen stilte ut tre fotografier på utstillingen: "Broen", "Fra Fetsund lenser" og "Turtelduer".


Bergen Banking er en kompetansebedrift for finansiell rådgivning og formuesforvaltning som holder til i Oslo Atrium rett overfor den nye Operaen. De arrangerer nå en utstilling i egne lokaler.


Under Roseutstillingen var Geir Hareide Andersen utstiller i Freiasalen. Der stillte han ut fotografier og oljemalerier.


 

Restauranten Rust 06.11.2004
'Livet er fullt av spennende og vakre ting, bare du tar deg tid til å se etter dem. Da kan du finne vakre ting selv i rust', sier Andersen.


"Luft & Is" i Lillestrømbanken
Utstillingen i galleriet i Lillestrømbanken innehold fem utvalgte arbeider fra serien "Luft & Is".

 

Geir Hareide Andersen var den norske utstilleren ved utstillingen NORDEN I FOKUS i Svarteborg Stencenter i Sverige sommeren 2006. Utstillingen ble til etter et samarbeid med vennskapskommunene Munkedal i Sverige og Rælingen i Norge.


"Norden i fokus" i Galleriet Rælingen Rådhus
Utstillingen i Munkedal ble til etter et samarbeid med vennskapskommunene Munkedal i Sverige og Rælingen i Norge. Utstillingen i Galleriet Rælingen Rådhus viste store deler av den norske delen av utstillingen. Den bestod av foto-installasjoner med fotografier satt sammen med tre, stål, glass, stein og belysning.

Les også artikkel i Romerikes Blad.

 

Utstillingen inneholdt to serier: "I is" viste manipulerte fotografier av is hvor kunstneren har lagt inn en vesentlig del av seg selv.

"Rust" var rene fotografier som viser skjønnhet der mange bare ser forfall.


Tilbake Send link som e-post